Loading...

COEGI LÅNGTIDSHYRA

Hyr det som minskar i värde – Äg det som stiger i värde!

När ni hyr er IT-utrustning av oss behöver ni varken binda kapital eller anstränga er likviditet. Med hjälp av oss på Coegi kan ni enkelt få IT-utrustning efter era behov och önskemål. När hyrperioden är över byter vi givetvis ut er IT-utrustning!

Välkommen till oss! Vi älskar IT. Så du kan älska annat!

HUR FUNGERAR LÅNGTIDSHYRA?

Coegi erbjuder företagskunder att hyra utrustning istället för att köpa den. Coegi är själva uthyrare av utrustningen vilket betyder att hyresavtalet ingås direkt med oss, inte en annan bank, mäklare eller finansieringsbolag. Vår lösning ger företag möjlighet att hyra all utrustning som vi säljer.

Uttrycket ”hyra” och ”leasing” används omväxlande i olika sammanhang. Vår definition av uttrycket ”hyra” är att våra företagskunder kan hyra utrustning direkt från oss under en avtalad period (minimumperiod) för ett avtalat belopp. Efter minimumperioden kan kunden välja att köpa, returnera eller förnya avtalet. Coegi äger utrustningen under hyresperioden, samtidigt som företaget full rätt till användning.

Hyra är idag en av de vanligaste formerna av finansiering för förvärv av teknisk utrustning. Traditionellt faller andrahandsvärdet på teknisk utrustning snabbt efter köpet och ett hyresavtal ger därför en mer exakt betalningstid relaterat till den teknologiska utvecklingen av produkten.

Hos Coegi kan du hyra alla produkter. Ni kan själva avgöra längden på hyresavtalet, men se till att hyrestiden inte överstiger den beräknade nyttjandetiden för objektet. T.ex. om du byter en mobiltelefon efter 18 månader är det inte fördelaktigt att välja ett hyresavtal på 36 månader. Skulle ni glömma av detta så påminner vi givetvis er även om beslutet kring hyrperioden alltid fattas av er!

Vår hyra av IT-utrustning kan även innehålla en bra allriskförsäkring som täcker alla oförutsedda händelser (om det skulle vara så att era befintliga försäkringsvillkor inte täcker detta). Önskar ni hjälp med installation av hårdvaran på plats, installation av programvaror eller åtkomst till era gemensamma filer? Givetvis hjälper vi er även med detta. Att långtidshyra av oss är och skall vara enkelt, smidigt och bra för företagets ekonomi.

FÖRDELAR

  • Använd inte det egna kapitalet till utrustning som faller i värde.

  • Betala hellre utdelning eller gör avsättningar för tuffare tider istället för att använda det egna kapitalet på teknologi som inte är företagets huvudnäring.

  • Finansierar 100 % av inköpet, ingen självrisk eller förskottshyra krävs.

  • Inget krav på pant eller annan säkerhet.

  • Hyra medför en enklare skattemässig redovisning av dina investeringar.

  • En produkt eller tjänst från Coegi är alltid grundligt testad innan, under och efter uthyrning.

  • Vi lämnar alltid garanti för att ni ska kunna vara nöjda kunder.

  • Tillgång till snabb och kunnig support under hyrperioden.

Önskar ni beställa IT-utrusning eller har frågor om beställning?

Ring: 031-762 55 30 eller maila oss genom att trycka på knappen nedan!

KONTAKTA OSS!

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER