Pressmeddelande – 2016-03-18 11:00 CET

IT-branschen blir allt mer komplex och för att kunna arbeta med försäljning i denna expansiva bransch ställs höga krav på kompetens både inom försäljning och inom teknik. IT-branschen växer och därmed växer även behovet av denna dubbelkompetens.

Utbildning IT-säljare hos ECU har ett specialdesignat innehåll, utformat efter de särskilda krav på säljkompetens som ställs i IT-branschen. De studerande läser framförallt försäljning och marknadsföring, men även IT-kurser. IT-företagen söker efter duktiga säljare och det är särskilt svårt att hitta företagssäljare inom IT-området. Med IT-säljarutbildningen blir de studerande redo för att kunna agera som professionell säljare i IT-sammanhang.

Till utbildningen finns en ledningsgrupp med näringslivsrepresentanter från branschen. De ser till att utbildningen håller hög kvalitet och att utbildningens innehåll överensstämmer med de behov och krav som arbetslivet ställer.

Den 17 mars 2016 blev det officiellt att Floorit AB fortsättningsvis kommer att ingå i ledningsgruppen för IT-säljare. Representant från Floorit i ledningsgruppen är Patrik Kekonius, Försäljningschef.

– Jag ser framemot att bidra med min erfarenhet och kompetens för att vara med och skapa framgångsrika IT-säljare. Trotts att vi i Norden är snabba på att ta till oss och utveckla nya IT-lösningar är IT för många en komplicerad värld. Med bra IT-säljare förenklas komplexiteten för kunderna, tillväxt och nytta skapas, säger Patrik Kekonius på Floorit AB.

Utöver Floorit AB ingår även följande bolag från näringslivet i ledningsgruppen: Advectas, Apsis, Avalon Innovation, Brightvision, Cisco, Colmeo, Empir, Hogia, Knowit, Medius och Sigma IT & Management.

För mer information:

Patrik Kekonius, Försäljningschef, Floorit AB, +46 31 762 55 30, patrik.kekonius@floorit.se


floorit får it att fungera. Sedan starten 2004 har vi konsekvent arbetat med att förenkla och förbättra våra kunders it för att de skall kunna fokusera på det som de är bra på, inte IT-strul. Vi levererar arbetsplatstjänster, IT-drift och IT-nätverk tillsammans med våra konsulter vars kunskaper inom IT håller världsklass. Vill du veta mer om floorit? Skriv till oss här, ring oss på 031-762 55 30 eller skicka ett mail till info@floorit.se. Vi svarar snabbt, varje dag.

Sälj & Marknadshögskolan, grundad 1996, är en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Sälj & Marknadshögskolan är en del av Hermods. Läs mer om Sälj & Marknadshögskolan