Loading...

Vid rekrytering premierar vi alltid personligheten och det där extra drivet – på så vis hittar vi guldkornen som kan hjälpa till att bygga en fantastisk verksamhet för våra kunder, samarbetspartners och anställda.

Vi på Coegi sponsrar inga landslag. Vi har ingen filial på Caymanöarna och är inte börsnoterade. Vi har inga utomstående investerare med höga avkastningskrav. Vi har inte någon koncernledning i utomlands. Vår ledning är placerad i Sverige, högst aktiva i bolaget och det är rent utav så att huvudkontoret finns på västkusten.

Trots detta så växer vi med en lagom god lönsamhet. Eller är det så att vi får allt fler kunder tack vare detta? Det kan ju faktiskt vara så att många kunder faktiskt uppskattar passionerade leverantörer där varje kund och dess omdöme har stor betydelse.

I vilket fall som helst är vi på ständig jakt efter fler kollegor. Vi vågar inte lova att vi har grönare gräs eller högre i tak än våra kollegor i branschen men vi lovar att vi tar snabbare beslut och att det nog inte finns mer drivna människor inom IT än oss. Det är därför vår personal och kunder stannar hos oss år efter år.

Här nedan listar vi aktuella lediga tjänster. Även om din profil inte matchar mot dessa får du mer än gärna skicka in en spontanansökan så har vi dig i tankarna inför kommande behov.

Välkommen till Coegi – Vi älskar IT och med din hjälp kan andra älska annat!

LEDIGA JOBB

LEDIGA TJÄNSTERORTLÄS MER
IT-konsultStorgöteborgLäs mer!
SpontanansökanGöteborgSkicka in CV

PRAKTIK


Coegi samarbetar med ett antal yrkeshögskolor men tar även emot studenter från andra skolor där vi idag eventuellt saknar samarbetsavtal eller ej sitter med i ledningsgruppen. För oss är praktik ett fantastiskt sätt få inspirera och vägleda, att bli inspirerade och få in nya perspektiv i verksamheten, att sprida intresset för IT samt en möjlighet till rekrytering.

På Coegi ser vi praktikplatsen som en unik möjlighet att lära känna dig redan under din studietid. Det är viktigt för oss att din praktikplats medför ett mervärde både för dig som student och för oss.

Läs mer

P.S. Tjejen på bilden, Jessica Miresand, gjorde in LIA* 1 hos under våren 2017. På bilden är Jessica med oss längst uppe på Älvborgsbron i Göteborg, 102 meter över havet, och förbereder inför Göteborgsvarvet 2017. D.S.

*Lärande i Arbete

VÅRT MÅL ÄR ATT BLI SVERIGES MEST OMTYCKTA IT-FÖRETAG! VI HOPPAS ATT DU VILL VARA MED PÅ VÅR RESA OCH FÖRÄNDRA IT-BRANSCHEN! VI ÄR PÅ GOD VÄG MEN VI KAN ALLTID BLI BÄTTRE MED DIN HJÄLP!