Loading...

BAHNHOF – INTERNET MED SEKRETESS

”Coegi har ett bemötande i världsklass och gör det lilla extra för kunden! Seriösa och kompetenta inom IT och förenklar kundens vardag!” säger Aleksi Persson

Bahnhof erbjuder snabba och säkra internettjänster sedan 1994. Bahnhofs löfte är att ge sina kunder maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor – något som blir allt viktigare när samhället digitaliseras.

Bahnhof finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borlänge, Lissabon och Kiev. Bahnhof erbjuder sina kunder bredband, virtual datacenter, företags telefoni, managed services och colocation. Bahnhofs vision 2017 ”Inom knappt fem år ska Bahnhof vara en av de stora Nordeuropeiska aktörerna inom telekom. Det ska uppnås genom tekniska och affärsmässiga innovationer, som utnyttjar svagheterna i etablerade affärsmodeller hos konkurrerande teletjänster”.

”Vi valde att samarbeta med Coegi för att hjälpas åt med förbindelser. Vi har ett stort förtroende och tycker att Coegi är kunniga, vettiga och pålitliga” säger Aleksi Persson, Kontorsansvarig Bahnhof AB

Coegi och Bahnhof har sedan starten av samarbetet levererat flertalet internet förbindelser till våra gemensamma kunder. För oss på Coegi likväl som för våra kunder är Bahnhofs förbindelser en kvalitetsmärkning där vi liksom kunden kan lita på att förbindelsen håller absolut högsta tillgänglighet. För vem vill att ens internet förbindelse helt plötsligt går ner när man mitt uppe i något viktigt?

För oss på Coegi är det viktigt med kompetenta och seriösa samarbetspartners. Våra nätverkstjänster fungerar perfekt tillsammans med Bahnhofs leverans, en leverans som alltid sker på utsatt tid och med kvalité.

Vill ni veta mer om Bahnhofs tjänster? Besök gärna deras hemsida, www.bahnhof.se

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER