Loading...

PARTNER: APPLE

Vi på Coegi hjälper gärna dig med rådgivning för dig som önskar Apple produkter och lösningar för er verksamhet.

Vi har duktiga medarbetare som tar sig tid att förstå just era behov. Det kan innebära alltifrån datorer, cloud-nätverk eller att hitta mjukvara som passar just er verksamhet. Inget önskemål är för stort eller litet för oss och vi lyssnar gärna på nya idéer för att tillsammans hitta lösningar för att ge dig bästa service.

KOMPLETTA FÖRETAGSLÖSNINGAR

De program och datorer du har i din arbetsmiljö ska ge dig maximal nytta i din verksamhet. Att sedan få det att bli så är inte alltid så lätt… Det är här vi på Coegi kommer in i bilden.

Med oss i ryggen har vi på Coegi inte bara våra egna tekniker som gärna använder Apple datorer i sitt dagliga arbete, vi är även partner med MacSupport. MacSupport är Sveriges största återförsäljare av Apple produkter och certifierade Apple Premium Partner, Apple Solution Expert Education och Apple Service Provider. Skulle detta inte vara nog har vi även i vårt nätverk tillgång till Apple certifierade tekniker via Apple Consultant Network.

Kort sagt, hos oss på Coegi kan ni få expresservice och en personlig tekniker som kan Apple så ni kan fokusera på er verksamhet. Tillsammans hittar vi lösningar som inte utgör hinder för er utveckling.

APPLE OCH ARBETSPLATS SOM TJÄNST

Apples operativsystem, Mac OS (av Apple utskrivet macOS), är fullt kompatibelt med Arbetsplats som tjänst. Detta innebär konkret att även Apple användare kan få fungerande IT-arbetsplats för sina medarbetare där våra proaktiva åtgärder löser problem innan de uppstår samt att användaren har någonstans att vända sig med sina IT-frågor.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Apple

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER