Loading...

PARTNER: CLAVISTER

Vi på Coegi hjälper gärna dig med rådgivning för dig som önskar Clavister produkter och lösningar för er verksamhet.

Vi har duktiga medarbetare som tar sig tid att förstå just era behov kring säkerhet. I detta fallet handlar det om rätt nätverkssäkerhet för att skydda er verksamhet. Det kan innebära alltifrån hårda faktorer som vilken hårdvara från Clavister som passar just er till mjuka faktorer som säkerhetsutbildning med era medarbetare. Inget önskemål är för stort eller litet för oss och vi lyssnar gärna på nya idéer för att tillsammans hitta lösningar för att ge dig bästa service.

OM CLAVISTER

Clavister är specialiserade och marknadsledande inom nätverkssäkerhet.

Produkterna skyddar organisationer runt om i världen från olagliga intrång på nätverken – intrång som kan orsaka förlorad information, förlorad produktivitet och ekonomiska förluster för företagen. Clavister är särskilt stolta över sin teknologi, meritlista och den höga servicenivån som alltid varit ett signum för företaget. Och vi på Coegi, vi är stolta över de säkerhetslösningar som vi har implementerat tillsammans med Clavisters produkter hos våra kunder.

VARFÖR CLAVISTER?

  • Bevisat och säkert

    Clavister har funnits sedan 1997 och har sedan dess skeppat 150 000 produkter världen över

  • Komplett och skalbart

    Clavister tillhandahåller omfattande säkerhetslösningar inklusive ett brett sortiment av produkter som är skalbara från det lilla kontoret till den globala organisationen.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Clavister

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER