Loading...

PARTNER: HORIZON DATASYS

Horizon DataSys är ett privatägt mjukvaruföretag med huvudkontor i Blaine, Washington. Horizon utvecklar och säljer datorprogram med inriktning på PC-hantering, operativsystems integritet och omedelbar återställning om olyckan skulle vara framme.

Vi på Coegi är Horizon DataSys enda partner i Sverige!

OMEDELBAR ÅTERSTÄLLNING

Oavsett vilken bransch du arbetar i eller var du än befinner dig på jorden så delar vi alla ett och samma mål – att snabbt kunna återhämta sig efter en IT-katastrof. Coegi och Horizon DataSys hjälper dig att bli hjälten på din arbetsplats!

Horizon DataSys grundades 1998. Resan för bolaget startade som systemintegratörer som erbjöd hantering av PC-datorer inom utbildningssektorn. Utbildningssektorn hade ett enkelt behov – att effektivisera ombildningsprocessen av varje PC efter att en elev hade använt den. Det var så här produkten Reboot Restore Rx (tidigare Drive Vaccine) föddes. Reboot Restore Rx är nog idag den mest utvecklade, flexibla och automatiserade återställningsprogramvaran på marknaden. Har ni datorer som står i publika miljöer, datorer som är tillgängliga för allmänheten eller era gäster, finns det ingen bättre programvara för att säkerställa att dessa alltid fungerar felfritt för den som brukar dem.

PRODUKTER

  • RollBack Rx

    RollBack Rx är återställningsverktyget som återställer din dator till önskad tidpunkt på bara några sekunder.

  • Reboot Restore Rx – KOMMUNERNAS FAVORIT!

    Förhindra alla förändringar som kan tänkas utföras på era datorer, en programvara som skyddar datorer i publika miljöer.

  • Drive Cloner Rx

    Drive Cloner Rx är ett kostnadseffektivt återställningsverktyg som enkelt gör det möjligt för IT-tekniker att klona hårddiskar och ta systembackuper.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Horizon DataSys

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER