Loading...

PARTNER: INTERNET

Coegi är en opartisk och oberoende leverantör av bredband via fiber till företag. Vi samarbetar med flera internetleverantörer / bredbandsleverantörer, allt för att ni skall få rätt tjänst till rätt pris.

Behöver ni hjälp med att höja hastigheten, sänka priset eller byta er internetleverantör? Kontakta oss så hjälper vi er!

BREDBAND

Med fast bredband är du ständigt uppkopplad mot internet och betalar en fast avgift oavsett hur mycket du använder bredbandet. Du kan prata i telefon samtidigt som du surfar.
Mobilt bredband är en trådlös anslutning som är uppkopplad via mobiltelefonnätet. Skillnaden mellan fast och mobil anslutning är att du vid fast anslutning är knuten till en viss plats. Vid användning av mobilt bredband kan du oftast förflytta dig geografiskt under tiden som du surfar. En förutsättning är att det finns täckning i mobilnätet på den plats du befinner dig.

VILL DU LÄSA MER OM INTERNET OCH BREDBAND?

LÄS MER OM FIBER / INTERNET

VILL DU KONTROLLERA DIN NUVARANDE HASTIGHET?

KONTROLLERA HASTIGHET MED SPEEDTEST
KONTROLLERA HASTIGHET MED BREDBANDSKOLLEN

HUR TAR VI FRAM RÄTT LEVERANTÖR TILL ER?

Innan förslag på ny internetleverantör till er presenteras gör vi en grundlig genomgång av ert behov. Detta behov matchar vi sedan mot olika leverantörer för att säkerställa att ni får rätt tjänst till rätt pris!

Nedan finner ni några av de områden som vi genomlyser med internetleverantörerna inför vårt förslag till er:

  • Hastighet

    Vilken hastighet du behöver på ditt bredband, alltså hur fort det ska gå att hämta och skicka, beror på hur du använder internet.

  • Säkerhet

    Hur skyddar leverantören er information? Erbjuder de brandvägg och virusskydd i sin tjänst eller är detta något som vi på Coegi skall hjälpa er med?

  • SLA (Service Level Agreement)

    Hur snabbt åtgärdar leverantören ett eventuellt fel om bredbandet slutar fungera? Räcker det för er eller skall vi komplettera med en bredbandsbackup så att även om leverantörens internetförbindelse inte fungerar så har ni fortsatt internetåtkomst tills de har lagat sitt fel.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring hur vi kan hjälpa er med ert bredband

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER