Loading...

PARTNER: RUCKUS

Vi på Coegi hjälper gärna dig med rådgivning för dig som önskar Ruckus produkter och lösningar för er verksamhet.

Vi har duktiga medarbetare som tar sig tid att förstå just era behov kring trådlösa nätverk. I många fall är inte fler accesspunkter lösningen för att få ett bättre fungerande trådlöst nätverk på kontoret för era medarbetare, besökare, gäster… Ja det blir allt fler människor som enheter som önskar att koppla upp sig trådlöst. Skall alla få detta? Och varför skall vissa verksamheter bara ge bort det trådlösa nätet gratis? Oavsett ert trådlösa behov kan vi med Ruckus lösa detta! Inget önskemål är för stort eller litet för oss och vi lyssnar gärna på nya idéer för att tillsammans hitta lösningar för att ge dig bästa service.

RUCKUS WIRELESS

Genom unik teknik levererar Ruckus Wireless bättre WiFi, mer prestanda, med färre accesspunkter installerade.

Ruckus teknik “BeamFlex” går ut på att det trådlösa nätverket riktar sig specifikt mot den användare som kopplar upp sig. Utöver säker trådlös uppkoppling innebär det fler fördelar: 1) Installationskostnad går ner då färre accesspunkter behövs 2) Förbrukning av elektricitet går ner (omkring 20% lägre) jämfört med branschstandard 3) Enkelt att kontrollera och managera!

VARFÖR RUCKUS?

  • Prestanda

    Ruckus har en lång historia av teknisk innovation och därav pålitlig trådlös prestanda för sina kunder.

  • Enkelhet

    Enkel installation och hantering för oss. Enkel användning för er. Det säger väl allt, det trådlösa skall bara funka och det gör det med Ruckus.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Ruckus

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER