Loading...

PARTNER: WEBROOT

Förtroendet för antivirus- och säkerhetslösningar har aldrig varit lägre.

Traditionella produkter upplevs otillräckliga och håller inte måttet i en molnbaserad och alltid uppkopplad vardag. Rent tekniskt har inte mycket förändrats genom åren vad gäller identifiering av virus, malware, ransomware och trojaner. Dagens lösningar är komplexa, resurskrävande och kräver mycket tid för underhåll. Dags att ändra på det.

WEBROOT OCH ARBETSPLATS SOM TJÄNST

Webroot är en modern antivirus- och säkerhetslösning som passar som handen i handsken med Arbetsplats som tjänst. Även om Webroot passar bra med Arbetsplats som tjänst så går det givetvis bra att även köpa Webroot fristående för era enheter. Webroot är molnbaserad vilket medför att både kända hot och okända (så kallade 0-day-attacker) identifieras effektivaret. Webroot med sin enkla och snabba installation kräver inte heller lika mycket resurser som traditionella lokala lösningar. Inte ens signaturfiler behöver laddas ner. Webroot är alltid uppdaterat.

Att utvärdera och investera i antivirus- och säkerhetslösningar är inte bara en teknisk process. Att skapa attraktiva IT-tjänster baserade på investeringen och sälja dessa är den stora utmaningen. Coegi är mer än bara en distributör av mjukvaror. De produkter och lösningar vi väljer att distribuera har en gemensam nämnare: skapa värde och spara tid.

SPECIFIKATIONER

  • Extremt liten klient

  • Snål med resurser

  • Alltid uppdaterad

  • Central adminsitration via webben

  • Windows och Mac

  • Smarta integrationer

WEBROOT PRIS

Pris: från 20 kr / enhet och månad

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information kring vårt samarbete med Webroot

KONTAKTA OSS

VI ÄR ÄRADE ATT FÅ VARA EN DEL AV NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA VERKSAMHETER