RONNIE ELIASSON NY STYRELSELEDAMOT I SVENSKA COEGI AB

Pressrelease: Microsoft Azure specialisten Ronnie Eliasson blir ny ledamot i IT-företaget Svenska Coegis styrelse. Ronnie bidrar med mångårig erfarenhet av IT-branschen och av att leda verksamheter i deras digitaliseringsresa.

Ronnie är idag verksam som strategisk rådgivare för flertalet IT-företag samt Partner säljare (P-Seller) för Microsoft. Under Ronnies rådgivning har verksamheter visat en stark tillväxt och förstärkt samarbetet med deras kunder.

Coegis styrelseordförande och VD Joachim Hylvander kommenterar nytillskottet:

”Jag är otroligt glad att Ronnie tar plats i styrelsen. Hans framgångar med Microsoft och erfarenhet av att driva och inspirera bolag i tillväxt kommer att bli värdefullt för oss framöver när vi nu har ambitionen att öka tillväxttakten ytterligare. Ett rätt steg mot målet att bli Sveriges mest omtyckta IT-företag”.

För Ronnie Eliasson är det framförallt bolagets starka driv som lockar:

”Coegi är ett spännande och nytänkande IT-företag som verkligen brinner för sina kunder. Jag tycker att målet att bli Sveriges mest omtyckta IT-företag är en resa som jag vill dela ihop med Coegi.”

Coegi Microsoft

Ronnie Eliasson tillträdde sin styrelsepost den 1 september 2017.

*P-Seller är en person som utsetts av Microsoft och verkar som en förlängning av Microsofts säljspecialister för lösningar.

För mer information, vänligen kontakta:

Joachim Hylvander, styrelseordförande och VD

Joachim.hylvander@coegi.se

+46 (0)31 762 25 34

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Kekonius, styrelseledamot och försäljningschef

Patrik.kekonius@coegi.se

+46 (0)31 762 25 38

 

OM COEGI

Svenska Coegi AB är ett IT-företag som erbjuder en komplett IT-avdelning anpassad efter små och medelstora företags behov av moderna och smarta IT-lösningar. Coegis affärsidé är att bli Sveriges mest omtyckta IT-företag där vi genom våra tjänster, rådgivning och support med glädje rekommenderas vidare av våra kunder.