En sommarhälsning från Floorit

Sommaren är äntligen här och vi på Floorit vill passa på att önska alla våra kunder och partners en riktigt skön och varm sommar.

Som en tornado har våren passerat i rasande takt och rivit med sig massor av spännande nyheter och projekt. Vi har bland annat fått förtroendet att utveckla Teambo, Sioo Woodprotection och Pang i Byggets nya IT-miljöer som kommer att bli en naturlig och verksamhetskritisk miljö för kundernas anställda genom vårt nya tjänsteutbud inom arbetsplats, IT-drift och nätverk.

Vi har påbörjat uppdraget med att öka Eminent Hälsostudios tillgänglighet för dess medlemmar som tränar på Göteborgs mest centrala och exklusiva hälsoanläggning. Vi kommer att åstadkomma detta genom ett trådlöst nätverk i världsklass tillsammans med en stabil och pålitlig Internetkapacitet via vår partner IP Only. Skulle dock olyckan vara framme, för det händer att det grävs av fiber i vårt kära land, kan Eminent Hälsostudio vara lugna – vi levererar givetvis våra nätverk med 4G failover.

Vi har, genom vårat och JobOffice trogna arbete med Pinchos 20 restauranger (världens första app-restaurang) fått förtroendet att bygga hela IT-infrastrukturen för Exploria – Europas största nöjescenter. Ja uppdragen är många och framförallt roliga – så tack till alla nya och gamla kunder för det (fortsatta) förtroendet. Psst, genom vårt fleråriga samarbete med Göteborgs Friidrottsförbund och GöteborgsVarvet har vi även precis fått en fråga om vi kan hjälpa till med EuroSkills 2016 – Europas största yrkestävling, men håll det för er själva 🙂

Om vi riktar strålkastarna mot oss själva och blickar tillbaka på vad våren har lämnat för avtryck kan vi konstatera att det hänt en hel del även inom Floorits väggar. Vi har haft en grym konferens på Happy Tammsvik, lanserat flera nya versioner av vår hemsida för att den skall spegla vårt nya tjänsteutbud och vad vi vill, varit på skärgårdskryssning och sist men absolut inte minst, anställt flera nya duktiga kompetenser.

Men innan det är dags att fortsätta skapa framgång åt våra kunder, innan hösten är här, ska vi avnjuta en riktigt härlig sommar. Det har vi alla gjort oss förtjänta av.

Givetvis är Floorit bemannat hela sommaren mellan 8-17 och för er av som har jour så är den givetvis bemannad i vanlig ordning utan avbrott. Så tveka inte att höra av er till oss för personlig service. Vår support nå ni via telefon: 031-762 25 35 eller via e-post: support@floorit.se 

Glad sommar!

Önskar personalen på Floorit – IT som fungerar!

Lämna en kommentar