Den 18 mars blev det officiellt att Floorit ingår i ledningsgruppen för IT-säljare på Sälj och Marknadshögskolan. För oss är det viktigt att kunna bidra till utvecklingen av framtidens talanger likväl som till samhället i stort. Ett led i detta arbete är att ta emot LIA (Lärande i arbete) studenter.

Den 11 april hälsade vi varmt välkommen vår LIA student William Lindahl. William studerar sitt första år av två till IT-säljare på Sälj och Marknadshögskolan. William kommer att vara (och är redan) en frisk fläkt till vår säljavdelning under totalt 9 veckor. När Williams praktik är över kommer han förutom att ha varit en värdefull resurs även att vara välkänd inom Svenskt Näringsliv bland alla de verksamheter som önskar fungerande IT.

Vi förstärker ständigt vår organisation. Det innebär att vi hela tiden ökar vår kompetens och erfarenhet samt jobbar med vår strävan att ligga i framkant när det gäller att skapa kundnytta med hjälp av IT. Vår främsta tillgång är våra medarbetare och vi är alltid lika glada att få bredda vår samlade kunskap och samtidigt växa med hög kvalitet.

För att ta kontakt med William, ring vår växel och ge honom ett varmt välkomnade som Floorits senaste tillskott:

Tel: 031 762 55 30

By |april 19th, 2016|Categories: Nyhet|0 kommentarer

Lämna en kommentar